Vildmarksbad

Der er noget særligt ved at bade i naturen. Det er en måde at komme i kontakt med jorden på og føle sig ét med naturen omkring dig. Uanset om du tager en dukkert i en kold bjergbæk eller dypper i en varm kilde under stjernerne, er der ikke noget helt som det.

Hvis du er heldig nok til at bo i nærheden af et naturligt vandområde, kan du være heldig. Du har ikke kun et smukt sted at nyde naturen, men også et gratis og let tilgængeligt sted at tage et bad i vildmarken.

Hvad er så et vildmarksbad? Det er ganske enkelt at bade i et naturligt vandområde – uden sæbe, shampoo eller kemikalier. Kun dig og naturen, og nyde en fredelig og forfriskende oplevelse.

Der er mange fordele ved at tage et bad i vildmarken. Det er en fantastisk måde at slappe af og afstresses på, og det kan også være godt for din hud. De naturlige mineraler i vandet kan faktisk være med til at rense og afgifte din hud.

Og så er det selvfølgelig bare sjovt! Der er noget ved at være i naturen, der bare gør dig godt tilpas. Så hvorfor ikke give det en chance?

Et vildmarksbad er et udendørs bad, hvor vandet bliver opvarmet til 37 – 40 grader ved hjælp af en brændeovn, alternativt en el- eller gasovn. Badet tages i et stort kar eller bassin, ofte lavet af cedertræ, som er placeret på jorden. Badegæsterne dypper sig selv i vandet og skiftes derefter til at vaske hinanden med vand og sæbe

Efter badet sidder eller ligger de badende normalt i solen for at tørre sig.

Et vildmarksbad er en fantastisk måde at slappe af på og komme i kontakt med naturen. Det kan tages alene eller sammen med venner. Det er også en god måde at knytte bånd med venner og familie på. Det er også en god måde at knytte bånd med venner og familie på. Er du interesseret i et vildmarksbad på egen matrikel, så læs nærmere her!