Glasfiber flagstang

Ny flagstang, ja så er jeg til en glasfiberflagstang der ikke skal vedligeholdes, men hvorfor ikke, jeg har jo også vedligeholdelsesfrie vinduer i mit hus – og er glad for at jeg ikke skal svinge en malerpensel i tide og utide, for at bibeholde det nye look. For mig er en glasfiberflagstang en en genstand der skal pryde min have, og det behøver jeg ikke at lægge flere arbejdskræfter i, end at sørge for at den bliver sat op, og så ellers hejse flaget, når det skal hejses. Sådan en glasfiber flagstang bliver produceret på en anden måde end en træ flagstang, det siger jo også sig selv, når der er tale om to så forskellige materialer.

Det at man kræser om disse glasfiber flagstænger, gør også at det er i en ordentlig kvalitet, når glasfiber flagstangen er færdig, for inden den bliver solgt, bliver den også lige tjekket af, om den er som den skal være – altså en ekstra forsikring om at varen er ok og af en ordentlig kvalitet som virksomheden markedsfører sig med. Der står mange glasfiberstænger rundt omkring i vores haver, eller i sommerhuset, for ikke at tale om erhvervsejendommene.
Nu er vi jo i Danmark, og så er det da dejligt at vi også kan få en glasfiber flagstang der er produceret i Danmark, så alt er dansk.

Vi ser også disse glasfiberstænger udenfor mange hoteller, hvor der så hænger internationale flag på, der markerer at her tales der internationale sprog, og kan håndtere internationale gæster. Disse glasfiber flagstænger er ofte noget højere end de flagstænger man anvender til flagalleer, men mindre end dem vi har i vores haver. Det gode er at man kan få disse glasfiber flagstænger i mange forskellige længder, så man vælger bare den glasfiber flagstang i den længde som man syntes den skal have. Flagstænger er ikke noget der går af mode, og vil nok altid være en national ting.