Alufælge med dæk

Nu har jeg endelig fået dæk med alufælge – men det fik jeg først efter at jeg fandt bigwheels.dk på nettet, hvor jeg kunne købe et komplet sæt hjul, bestående at både dæk og fælge, og de bolte der hørte til. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid har gået og tænkt at fælge er afsindig dyre, for det var de ikke her, det var faktisk en fair pris for hele sættet, der blev leveret hjem til min dør ganske gratis. Det var også første gang at jeg turde at købe dæk og fælge på nettet, for tænk sig hvis de nu ikke passede til min bil når det kom hjem – men ud fra de anbefalinger der var på trustpilot og ud fra den grundige måde man skulle bestille de komplette hjul på, så var jeg ganske sikker på at der ikke var noget der kunne gå galt.

Bigwheels.dk hurtig og tryg levering

Efter at have bestilt mine komplette hjul hos bigwheels, var jeg overrasket over at der var gratis fragt, men det var da heldigvis en positiv ting – og mine fælge og dæk, var pakket solidt ind, så de ikke kom til skade under transporten – og så havde jeg dem allerede 2 dage efter jeg havde bestilt dem, det kalder jeg hurtig service.

Nu kunne jeg heldigvis også selv skifte hjulene på bilen, jeg havde jo fået de rigtige bolte med, så det var nemt og hurtigt overstået, så det sparede jeg også lidt penge ved – så alt i alt en rigtig god handel.