Er dine plastbøtter helt lufttætte?

Man kan have plastkasser, hvor det giver god mening, at de ikke lukker tæt, fordi der helst skal komme luft ind til det, som man har her, og så er det rart, at man kan fyld i, uden det gør det store, hvis man fylder over kanten.
Dog kan det medføre, at man fylder for meget i, til at de plastkasser er til at bære, og det er da også en af grundene til, at man tit bruger et låg til den slags, hvis man især er lidt for god til at fylde dem med tunge sager.
Man skal lære at fordele ens ting i kasserne, så man ikke ødelægger kroppen ved at bære dem, også selvom man forstår at løfte den korrekt.

Disse plastkasser koster heller ikke så meget, så derfor kan man godt ofre penge på et par stykker, uden det burde ødelægge ens budget.
Men vi skal faktisk mere tale om plastbøtter i denne artikel, hvor der netop er flere gange, hvor det bedre kan svare sig, at de lukker tæt, og det skal man så sørge for, at de gør.

Har du tjek på, om plastbøtterne lukker tæt?

Man ser tit sådan nogle plastbøtter benyttet, når man skal have madvarer og lignende i køleskabet, for her hjælper det meget til, at maden kan holde sig længe, ved at den stort set er lufttæt.
Man kan så have troet, at man gjorde den helt lufttæt ved at presse låget på, men man er nødt til at kigge hele vejen omkring i kanterne, om den nu holder tæt eller ej.
På den måde hindrer man også, at der er eventuelle gener fra lugte, som der breder sig i køleskabet, eller at ens egne madvarer i bøtten optager dufte fra andre produkter, så netop ens mad begynder at lugte fælt.
Man skal også have bøtten til at lukke tæt, når man smider den i fryseren med madvarer, for det er ikke så heldigt, hvis maden nu kommer til at stikke ud, eller der kommer is ind i bøtten.
Derfor kan det svare sig lige at tjekke den bøtte efter en ekstra gang.